Kinesio® predavatelji

Naše seminarje vodijo vrhunski strokovnjaki in praktiki s tega področja, ki imajo tudi licenco za mednarodnega predavatelja, ki jo podeli samo Kinesio®. Seminarji na vseh nivojih potekajo po protokolu – standardu, ki ga predpisuje Kinesio®. Predavatelji morajo svoje licence za mednarodnega predavatelja obnavljati periodično na Kinesio® akademiji, neposredno pri dr. Kenzo Kaseju.

Udeleženci prejmejo globalno veljavno potrdilo o opravljenem usposabljanju.

Kinesio Taping Association International izvaja seminarje na globalnem nivoju. Cilj združenja je dosegati najvišjo raven kakovosti izobraževanja iz Kinesio® Tapinga. Od leta 1984 izvaja raziskave uporabe aplikacij pri različnih kliničnih stanjih.

Register strokovno usposobljenih fizioterapevtov

Kinesio® nivo KT1 + KT2 + KT3

Osnovni seminar – Foundations course

Pridobitev zelo dobre usposobljenosti za kinesiotaping – prepoznavanje patoloških stanj za aplikacijo trakov, testiranje stanj, načini aplikacije in njihove funkcije, osnovne in nekatere nadaljevalne tehnike. 4-urni predtečaj preko računalnika + 2-dnevni tečaj v živo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kinesio® nivo KT4

Nadaljevalni specializirani seminarji

Predhodno je potrebno opraviti osnovni seminar iz kinesiotapinga. Na razpolago več specializiranih seminarjev – vsak 1-dnevni ON-LINE v angleščini: linfni kinesiotaping, nevrološki kinesiotaping, pediatrični kinesiotaping, športni / ortopedski kinesiotaping…

KONTAKTIRAJTE NAS

Kinesio® nivo CKTP

Pridobivanje certifikata

Pridobivanje Kinesio® certifikata CKTP (Certified Kinesio Taping® Practitioner) pomeni v bistvu opravljanje izpita iz teoretičnih vsebin in praktičnih aplikacij. S certifikatom CKTP pacientom zagotavljate doseganje najvišje ravni Kinesio® znanj in strokovne usposobljenosti..

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas

Kinesio® neprestano vodi klinične raziskave in vnaša izboljšave v svoje izdelke
in dograjuje načine učinkovitih aplikacij, zato ima občutno prednost pred posnemovalci

(05) 640 3000
pošljite sporočilo
Learn more about me