Kinesio® predavatelji

Naše seminarje vodijo vrhunski strokovnjaki in praktiki s tega področja, ki imajo tudi licenco za mednarodnega predavatelja, ki jo podeli samo Kinesio®. Seminarji na vseh nivojih potekajo po protokolu – standardu, ki ga predpisuje Kinesio®. Predavatelji morajo svoje licence za mednarodnega predavatelja obnavljati periodično na Kinesio® akademiji, neposredno pri dr. Kenzo Kaseju.

Udeleženci prejmejo globalno veljavno potrdilo o opravljenem usposabljanju.

Kinesio Taping Association International izvaja seminarje na globalnem nivoju. Cilj združenja je dosegati najvišjo raven kakovosti izobraževanja iz Kinesio® Tapinga. Od leta 1984 izvaja raziskave uporabe aplikacij pri različnih kliničnih stanjih.

Register strokovno usposobljenih fizioterapevtov

Kinesio® nivo KT1 in KT2

Začetni seminar – fundamental concepts

Spoznavanje osnovnih Kinesio® aplikacij in spoznavanje lastnosti avtentičnih Kinesio® trakov. Razumevanje bistva Kinesio® tehnike. Uvajanje posameznika v praktično delo s trakovi. Drugi dan pa pričnemo z “Advanced Concepts and Corrective Techniques”.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kinesio® nivo KT3

Nadaljevalni seminar

Predhodno je potrebno opraviti seminar nivoja KT1 in KT2 in minimum 6 mesecev praktičnega dela z avtentičnimi Kinesio® trakovi. Tako se spoznamo s problematiko specifičnih aplikacij. KT3 pa poglablja vedenje v “clinical concepts and Advanced Taping Methods”.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kinesio® nivo CKTP

Pridobivanje certifikata

Pridobivanje Kinesio® certifikata CKTP (Certified Kinesio Taping® Practitioner) pomeni v bistvu opravljanje izpita iz teoretičnih vsebin in praktičnih aplikacij. S certifikatom CKTP pacientom zagotavljate doseganje najvišje ravni Kinesio® znanj in strokovne usposobljenosti..

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas

Kinesio® neprestano vodi klinične raziskave in vnaša izboljšave v svoje izdelke
in dograjuje načine učinkovitih aplikacij, zato ima občutno prednost pred posnemovalci

(05) 640 3000
pošljite sporočilo
Learn more about me